vineri, 4 februarie 2011

Complexul muzeal de stiinte ale naturii Constanta

Pe pagina oficiala delfinariu.ro se spune asa :
''...reprezinta un obiectiv cultural -educativ,stiintific si turistic cu un rol deosebit in cunoasterea si cercetarea naturii din Romania.''
Eu zic asa : pretul de 30 ron al unui bilet este nejustificat,avand in vedere ca tot ce se poate vedea este un program de 15 minute cu delfini si cateva pasari exotice plus niste caprioare si inaripate in rezervatia de animale,inaripate pe care le poti vedea si fara a plati pe tot cuprinsul zonei.
Per ansamblu raportul pret-servicii este deosebit de prost si lumea merge totusi sa ofere copiilor sansa de a vedea niste delfini ''pe viu''.
Cateva pozici :














3 comentarii:

  1. Sa stii ca e mare lucru ca inca mai avem delfinariul, cat despre pret, asta e, multe preturi nu se justifica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da.Din pacate am vazut in fata ghiseului de vanzari bilete foarte multi copii plangand fiindca parintii lor cand au aflat pretul piperat poate pentru bugetul lor,au renuntat.Asta este dureros ....retin chiar comentariul unei mamici care spunea ca pe banii pentru acele 15 minute ptr toata familia platesc cazarea si micul dejun pentru inca o zi de stat la mare...de aici si concluzia mea:avem delfinariu dar nu pentru oricine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e peste tot in lume. Sunt distractii si magazine pentru toate buzunarele. Da iti este mila, dar eu una am preferat sa tai o zi de vacanta si sa conduc o ora sa vizitez ceva, asa ca fiecare cu prioritatile lui. Nu ma intelege gresit, nu vreau sa fiu rea, doar realista.

    RăspundețiȘtergere

Daca vrei sa imi lasi un mesaj,promit sa raspund rapid!