vineri, 15 ianuarie 2010

AH1N1-pandemie sau exploatare a maselor ?

Problema de interes general,unii se intreaba,altii se vaccineaza.Adevarul poate fi undeva la mijloc,la granita dintre epidemie si exploatare....citez in urmatoarele cuvintele jurnalistului german pe probleme medicale Hans Tolzin:
Orice vaccin constituie de fapt o agresiune corporală. Nici medicii, nici autorităţile nu ne spun acest lucru. Orice vaccin antigripal, dorit sau nedorit, inclusiv cel împotriva gripei porcine AH1N1 este de fapt o agresiune corporală. Dacă eu vă înţep cu un ac, voi mă daţi în judecată, fiind o agresiune corporală. Dar oare noi nu putem face acelaş lucru dacă suntem vaccinaţi fără a ni se spune despre riscurile reale?
Fiindcă ar fi o agresiune corporală. De ce ? În primul rând este lezată pielea. Apoi, sunt introduse într-un organism sănătos diferite substanţe : un  antigen ( particule virale) care  provoacă o infecţie pentru a induce un răspuns imun+ substanţe neurotoxice ( mercur, aluminiu, etc)+ substanţe alergizante care pot provoca o alergie gravă. În cazul acesta oare nu  ar trebui să vorbim despre avantajul nevaccinării? Avantajul vaccinării nu îl văd. Dacă îmi vaccinez copilul cu 20 de vaccinuri, în mod normal el ar trebui să fie de 20 de ori mai sănătos decât dacă nu ar fi  vaccinat. Trebuie de asemenea să cunoaştem riscurile vaccinului.  Dar ni se spune că riscul vaccinării nu se poate calcula! Trebuie să mai ştim cât de periculoasă este boala, ori eu constat că boala ( gripa porcină ) este o infecţie uşoară a căilor respiratorii. Deci boala nu reprezintă un pericol pentru mine, atunci de ce să mă vaccinez şi să mă expun la riscuri mai mari decât dacă nu m-aş vaccina?  (…)
Cronologia gripei porcine
Martie 2009: în Mexic sunt declarate cazuri grave  şi decese la oameni cu simptome grave de gripă, mai ales cu pneumonii.
14 aprilie 2009: CDC primeşte  2 probe de sânge ( fără a fi identificat virusul cauzal) de la 2 copii bolnavi de gripă, din sudul Californiei, care nu avuseseră nici un contact între ei, erau între timp deja sănătoşi, nu avuseseră contact nici cu porci şi nici nu s-a îmbolnăvit nimeni din anturajul lor.
16/17 aprilie 2009 : Preşedintele Obama vizitează Mexicul , ocazie cu care această ţară primeşte un împrumut de 47 de miliarde de dollari de la FMI.
17 aprilie 2009: CDC  găseşte în probele de sânge a celor 2 copii secvenţe de ADN de gripă porcină,  ceea ce înseamnă că CDC deţinea deja la ora respectivă în Banca lor date despre această gripă. CDC  pune penrtu prima dată întrebarea:”oare avem de-a face cu un virus pandemic?”
Eu îmi pun întrebarea:”există semne de epidemie gravă sau pandemie ? “ Nu, fiindcă nu  avem criterii de pandemie!
După plecarea lui Obama, datele statistice din Mexic legate de gripa nouă cresc brusc!
Este momentul când datele statistice din Mexic sunt modificate!

21 aprilie 2009: avem prima declaraţie oficială a CDC legată de cazurile de gripă la cei 2 copii din sudul Californiei. Poate fi vorba de o nouă epidemie?  Sau chiar o pandemie? Ei încep o “căutare agresivă” a bolnavilor de gripă din SUA!

23 aprilie 2009: CDC numără în total 7 cazuri de gripă porcină  în SUA dar toate  sunt cazuri uşoare şi moderate, fără complicaţii şi toţi s-au însănătoşit. Nu au avut contact între ei, nici cu porci. Genoamele virale, spune CDC, se “aseamănă”….
Se aseamănă  dar nu sunt totuşi aceleaşi. Interesant, nu?
 Dr. Margaret Chan,   Preşedintele  WHO:
- majoritatea covârşitoare sunt cazuri uşoare;
- nu ne aşteptăm la creşteri masive a cazurilor grave şi la decese;
- numărul deceselor este foarte mic;
- decesele apari numai la cei care au boli cronice, mai ales la cei care au afecţiuni pulmonare;
- virusul poate suferi mutaţii spre un virus foarte periculos, chiar monstruos… Ce s-a întâmplat? S-au modificat în mod secret criteriile Pandemiei!
Dr. Tom Jefferson, epidemiolog la renumitul Institut Cochrane din America declară că “WHO minte lumea întreagă!”
Jurnaliştii întreabă  mereu pe cei de la WHO ce au modificat în mod concret la criteriile ale Pandemiei, dar nu li se dă nici un răspuns!
CONCLUZII:
pandemie de gripă nu există(!) dar există un test pandemic creat  de CDC !
CDC poate să declare o pandemie ( schimbând criteriile) oricând şi oriunde! Iar această stare se poate repeta oricând. Ei o doresc şi atunci se va repeta!
Nu am date,  dar se pare că există laboratoare ale Armatei care cultivă virusuri pandemice;
Cine profită? Producătorii de vaccinuri şi de medicamente antivirale ( Tamiflu, etc)! Este vorba de 100 de miliarde de Euro, bani proveniţi din vânzarea vaccinurilor;
După administrarea de Tamiflu la adolescenţii din Japonia a crescut mult numărul de sinucideri în rândul acestora. Să fie efecte  secundare? Se ştie că acest medicament scurteaza doar cu o zi boala!
Putem avea încredere în WHO? Ea de fapt nu apără interesele populaţiei, ci ale producătorilor de vaccinuri şi medicamente. Vicepreşedintele de la WHO a lucrat înainte la CDC.
Putem avea încredere în CDC? Nu. Ei au creat şi o stare de panică. 
Adjuvanţii  din vaccinuri : nu sunt testaţi suficienţi şi sunt periculoşi. La gravide stimulează imunitatea celulară TH1 prin care va fi respins fătul şi avortat. S-au şi întâmplat astfel de avorturi spontane. Sqalena este un astfel de adjuvant. Vaccinul Pandemrix produs  de Glaxo Smith Kline şi vaccinul Focetria produs  de Novartis sunt astfel de vaccinuri periculoase. Hidroxidul de aluminiu este neurotoxic! Mercurul din vaccinuri este de asemenea foarte periculos, fiind neurotoxic. O vreme el nu a mai existat în vaccinurile din Germania dar acum s-a reintrodus. Mercurul este un conservant care previne infectarea vaccinului, fiind în cantitate de 5 micrograme în vaccinul Pandemrix ( flacon cu o doză)  şi 50 de micrograme în vaccinul Focetria ( flacon cu 10 doze). Dar între timp au fost modificate dozele de mercur de către Institutul Paul Ehrlich (IPE) crescând de la 5 la 25 micrograme mercur per doză! Am scris despre asta la IPE dar mi-au răspuns că nu am dreptul la astfel de date.
nu avem dovezi de la nici un Institut sau Companie Farmaceutică că cei vaccinaţi vor fi mai sănătoşi decât cei nevacinaţi;
“riscul vaccinului nu este calculabil!” spun cei de la IPE;
Corupţia nu poate fi înlăturată de la o zi la alta dar este nevoie de programe îndelungate şi să fim mereu activi, să facem proteste în faţa Ministerului Sănătăţii iar mass-media va reacţiona şi  în felul acesta şi populaţia se va trezi şi îşi va da seama că ceva nu este in regulă. 
aceasta a fost o preluare de pe www.ne-cenzurat.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca vrei sa imi lasi un mesaj,promit sa raspund rapid!